Let. Smart. Hjælpsom.

Fordelene ved Fr8Partner

Der er altid mange spørgsmål, der skal besvares, når gods skal transporteres fra A til B: Hvilke transportmidler kan jeg benytte til transporten? Hvilken speditør er den mest fordelagtige? Hvordan påvirker det ønskede leveringstidspunkt og varemængden prisen? Hvordan forholder det sig med transittider og afhentningsdage?

Med Fr8Partner kan du med få klik få svar på det hele. Og sidst, men ikke mindst: Takket være de samlede fragtdata og direkte prissammenligninger er det komplekse og møjsommelige research-arbejde nu historie. Det betyder ikke alene tidsbesparelser men også en drastisk sænkning af transportomkostningerne. Og der er endnu flere ting som gør Fr8Partner uundværligt på områderne indkøb, salg, regnskab, logistik og økonomistyring.

Fr8Partner giver et perfekt overblik over samtlige tilbud hvorved det kan undgås, at der opstår betydelige meromkostninger ved transporten.

Der er mulighed for at tilføje relevante oplysninger til kollegaer, eller f.eks. til en specifik kunde, i Fr8Partner som f.eks. et tidsvindue ved levering, om der skal bruges løftebagsmæk ved levering etc.

Med et par klik er der direkte adgang til alle tilbud og kontaktdata for de forskellige speditører som f.eks. kurer-, ekspres- og pakkedistributører, samt sammenligninger af omkostningerne og transittider for hhv. en standard- eller en ekspreslevering (når f.eks. en reservedel skal hurtigt frem til en kunde). Nogle gange er transittiden vigtigst, andre gange er det fragtprisen.

Det besværlige og tidskrævende arbejde med at sammenligne omfattende fragttilbud forsvinder helt.

Den klart strukturerede brugergrænseflade kan tilpasses helt individuelt efter virksomhedens behov (som f.eks. kontaktdata, booking, fragttariffer og tillæg – herunder brændstof, vejskatter, tillæg etc.). Fr8Partner er altså alt andet end et standard softwareværktøj.

Fr8Partner nedbryder og forenkler kompleksiteten i fragtprocesserne. Takket være denne gennemsigtighed kan Fr8Partner anvendes af alle i virksomheden og ikke bare af fragteksperter.

 

Kort og godt: Fr8Partner giver en reel lettelse i det daglige arbejde. Få alt at vide om hvorfor! klik her.

Men det er ikke kun os selv der er begejstrede for vores produkt… Vores kunder kan slet ikke forestille sig at skulle undvære Fr8Partner. Hør selv hvad vores kunder siger om dette praktiske, webbaserede værktøj.

 

Fr8Partner A/S | Birkemose Allé 37 | DK-6000 Kolding | Telefon: +45 32 222 750 | info@fr8partner.com