Letter arbejdet

Logistikværktøjet Fr8Partner

Fr8Partner er udviklet af eksperter som kender jeres hverdag og behov i dagligdagen, og hjælper jer med hurtigt og enkelt at finde fragtløsninger og samtidigt spare penge.

Når alle fragtpriser fra virksomhedens speditører er lagt ind i skabelonerne og tilbuddene er blevet uploadet til Fr8Partner, har man et nyttigt og alsidigt værktøj, som er overskueligt og struktureret,  og giver et perfekt overblik over samtlige fragttilbud.

Så kan medarbejderne – f.eks. i en kundesamtale – hurtigt og let undersøge hvad det vil koste at sende en pakke pr. ekspres sammenlignet med en standardlevering, eller f.eks. sammenligne prisen for en LCL-forsendelse (f.eks. 20 m3) med en 20-fods container (FCL), ligesom det er muligt at sammenholde de forskellige leveringstider og gebyrer.

Fr8Partner kan håndtere forskellige valutaer (f.eks. USD eller CNY ved søfragt), alt omregnes til den standardvaluta som I har valgt i opsætningen. Kurserne opdateres dagligt fra Den Europæiske Centralbank.

Ingen bøvl med speditørernes forskellige omregningsfaktorer da disse tilpasses individuelt til det enkelte fragttilbud. Hvis fragttilbuddet indeholder fordelsberegning, så beregnes dette ligeledes.

 

Foreligger der tilbud fra flere forskellige speditører for den aktuelle opgave (destination), så finder Fr8Partner på få sekunder det mest fordelagtige tilbud – under hensyntagen til vægt, transporttid og andre faktorer.

Og sidst, men ikke mindst: Eftersom Fr8Partner er webbaseret, har alle dine kollegaer automatisk adgang til de samme oplysninger, som altid er opdaterede. Helt uden tidskrævende og besværlige softwareinstallationer.

Fr8Partner sorterer altså alle fragttilbuddene og sammenligner dem med hinanden. Men hvordan fungerer det helt nøjagtigt?

I denne korte demo-film forklarer vi skridt for skridt de forskellige praktiske funktioner for indkøbs-, salgs- og logistikafdelingen:

 

 

Vil du gerne vide, hvem der står bag Fr8Partner?

Det fortæller gerne lige her!

 

Fr8Partner A/S | Birkemose Allé 37 | DK-6000 Kolding | Telefon: +45 32 222 750 | info@fr8partner.com