Dine data er i gode hænder

Fr8Partner er takket være den nyeste cloud-teknologi optimalt beskyttet mod tab af data og uberettiget adgang til virksomhedens data. Dette skyldes tre faktorer:

1. Servere

Helt centralt i vores teknik er brugen af Microsoft Azure servere som har kapacitet til skalerbart og fleksibelt at håndtere store datamængder, og som opfylder de højeste sikkerhedsstandarder. Lagringen af data sker i et cloudbaseret datacenter.

Serverne er placeret i Holland og dermed underlagt EU-direktiverne om forbrugerbeskyttelse - endnu et plus!

2. Backup

F8Partners backup bliver udført fuldautomatisk – 365 dage om året, døgnet rundt.

3. Gennemprøvet teknik

Microsoft .Net Framework / Microsoft SQL Server er gennemprøvede og stabile produkter, udviklet af en af verdens største softwarefirmaer.

 

 

 

Fr8Partner er en webbaseret løsning som er opbygget på basis af Microsoft.Net Framework / Microsoft SQL servere, dvs. et gennemprøvet og stabilt systemmiljø.

Indtastningsskabelonerne er baseret på Excel. Det har den store fordel at der arbejdes på en kendt platform som ikke kræver særlig knowhow, og som kan håndtere store datamængder optimalt. Dette betyder at brugeren kun skal have et basalt kendskab til Excel.

Fr8Partner er udviklet af eksperter som kender branchen. Der er lagt vægt på at programmet er overskueligt, forståeligt og brugervenligt. Funktionerne er selvforklarende og suppleres af meget detaljerede hjælpetekster, hvilket nærmest har gjort betjeningsvejledningen overflødig.

Alligevel er Fr8Partner alt andet end et standardprogram! Alle kunder har mulighed for at tilpasse softwaren efter egne individuelle ønsker og behov.

 

 

 

Fr8Partner A/S | Birkemose Allé 37 | DK-6000 Kolding | Telefon: +45 32 222 750 | info@fr8partner.com