Hvordan det hele begyndte

Vores historie

Vi vil her kort fortælle lidt om vores milepæle og hvordan en visionær ide blev til virkelighed:

 

2005

Den speditøruddannede Jens Peter Hartung grundlægger virksomheden LogistikPartner Flensburg GmbH. Med i bagagen har han nærmere 20 års solid erfaring fra forskellige import- og eksportorienterede industrivirksomheder inden for områderne logistik, indkøb, forsendelse og kundeservice.

Formålet med det nyoprettede firma er at præsentere muligheder for optimering af lager- og fragtprocesser for derved at reducere omkostninger. Der findes yderligere oplysninger om virksomheden her: www.logistikpartner.biz

2007

Virksomheden vokser og beskæftiger efterhånden ti medarbejdere fordelt på tre lokationer i Flensborg og Oberhausen i Tyskland, og Haderslev (senere i Kolding) i Danmark.

I samarbejde med sine medarbejdere begynder Jens Peter Hartung at udvikle Fr8Partner. Et værktøj som skal kunne give alle medarbejdere i en virksomhed (indkøb, logistik, forsendelse og salg) et fælles overblik over samtlige fragtrelevante oplysninger.

Ved udviklingen af programmet integreres mange forskellige kundeønsker i det nye værktøj som i første omgang leveres som en Excel-version. Til at begynde med omfatter Fr8Partner kun landevejstransport og pakkedistribution, men efterhånden bliver områderne luft- og søfragt tilføjet.

2011

LogistikPartner Flensburg GmbH har en kunde i Schweiz som ønsker at anvende Fr8Partner på flere af sine fabrikker i Europa. Den nuværende Excel-version var ikke optimal til dette behov.

Derfor valgte Jens Peter at arbejde videre med at udvikle en webbaseret version.

2012

Den første webversion af www.Fr8Partner.biz kommer på markedet. Fr8Partner bliver primært tilbudt til LogistikPartners kunder.

2013

Fr8Partner bliver løbende forbedret. Som en del af denne optimering søges der også efter en løsning som kan give kunderne mulighed for selv at opdatere Fr8Partner med nye tilbud og fragtoplysninger (fragtpriser, speditører, interne kommentarer osv.).

2016

Jens Peter Hartung grundlægger uafhængigt af LogistikPartner et selvstændigt firma som skal varetage udviklingen og markedsføringen af Fr8Partner.

Fr8Partner A/S får sæde både i Harrislee ved Flensborg og i Kolding og varetager videreudviklingen af værktøjet.

2017

Den optimerede webversion af Fr8Partner bliver tilgængelig online, og samtidig bliver det også muligt at abonnere på programmet online.

Kunderne kan nu selv downloade skabeloner til deres fragttilbud og lægge data ind - for derefter at lade Fr8Partner gøre det tunge arbejde med at finde det bedste tilbud.

Fr8Partner er så afgjort ikke nogen standardløsning: Alle kunder kan tilpasse værktøjet fuldstændig individuelt og efter deres egne unikke behov.

 

Fr8Partner A/S | Birkemose Allé 37 | DK-6000 Kolding | Telefon: +45 32 222 750 | info@fr8partner.com