Et værktøj som imponerer!

Fr8Partner

Arbejdet med globale leverandørkæder er meget komplekst og kræver stor faglig viden. Så det er intet under at det ofte er vanskeligt at vælge den rigtige „fragtløsning“.

Her kan vores intelligente fragtværktøj Fr8Partner skabe en mærkbar forbedring. Når alle de individuelle fragttilbud fra dine speditører er blevet uploadet til Fr8Partner, finder vores værktøj – afhængigt af transportform (land-, luft- eller søfragt samt pakker), mængde og ønsket destination – tilbuddene fra de forskellige speditører og viser dem på en liste med det mest fordelagtige tilbud øverst på visningssiden. Parametre som f.eks. fragtpris kontra transporttid vises ligeledes.

På den måde kan medarbejderne i logistikafdelingen, på lageret eller i salgsafdelingen, i løbet af få sekunder finde pålidelige oplysninger om omkostninger og transittider – helt uden at studere alenlange tilbud, zonekort og pristabeller. Kontaktdata for de pågældende speditører ses også direkte i programmet. Med få klik kan man generere e-mails til bookning eller gå direkte til speditørens hjemmeside for at foretage bookingen der. Man sparer altså både tid og unødigt høje transportomkostninger ved at undgå en urentabel transportløsning som følge af manglende overblik.

En anden stor fordel ved Fr8Partner er at oplysningerne altid er opdaterede og tilgængelige. I forbindelse med ferie eller sygdom kan en anden kollega uden problemer overtage og lynhurtigt finde den rigtige speditør – og pris - til de enkelte opgaver.

Og hvad taler yderligere for vores værktøj? Det fortæller vi gerne: Her er en oversigt over alle fordelene.

Og for at du på forhånd kan få et indtryk af Fr8Partner, giver vi dig gerne et levende indblik: Se vores demo-film her:

Fr8Partner A/S | Birkemose Allé 37 | DK-6000 Kolding | Telefon: +45 32 222 750 | info@fr8partner.com